Какво всъщност представлява джаджата Samsung inTouch

Posted: януари 15, 2012 in Софтуерни новини

https://i0.wp.com/www.digital.bg/f/31/bth_51c9334811d13e993fbe6f5b20d4d885.jpgSamsung представиха една от най-атрактивните Skype джаджи, които някога сме виждали, а именно модела inTouch. В действителност устройството съчетава в себе си уеб камера, вграден микрофон и слушалки, успоредно с необходимият софтуер за провеждане на гласови разговори в популярната видео услуга. От компанията са се погрижили да осигурят поддръжка и за Wi-Fi, както и богата гама от предварително инсталирани приложения, информира pocket-lint.

Бладорение на inTouch потребителите ще разполагат с възможността да сърфират в интернет и да се логват в YouTube профилите си. В действителност модела е проектиран, за да се прикрепва към всеки един HD телевизор и успоредно с това позволява възпроизвеждане на 720р видео. От Samsung се надяват с inTouch да осигурят на потребителите си достъп до интeрнет, в случай, че HD телевизорите им не осигуряват подобна функция.

За да улеснят навигацията на новата си иновативна система от компанията са включили и допълнителна QWERTY клавиатура. Чрез нея може лесно да се споделят изображения в социалните мрежи, да се проверят е-mail адреси, както и да се браузва ново съдържание в интернет. Очаква се inTouch да бъде официално в продажба от март 2012г. на цена от $199,99 /digital.bg/.

Вашият коментар